Om MagKliniken.se

Lider du av magbesvär som känns omöjliga att bli av med?

Magkliniken startades för att hjälpa personer som länge lidit av en krånglande mage. Som redan testat mycket och utan att bli bra.

Grundades och drivs av magterapeuten Anton Hansson. Målet är att samla de bästa metoderna för att få tillbaka en lugn mage fri från besvär. Magkliniken genomför en omfattande behandling mot en krånglande mage som är helt baserad på naturliga metoder. Som kombinerar kost, matsmältning, stresshantering, kosttillskott, bakteriebalans, tarmläkning, rörelse och mycket mer. Att läka återkommande magbesvär är som att lägga ett pussel, där man än så länge trott att en rätt pusselbit här och där ska räcka. Men vill man slutligen bli fri från besvären måste hela pusslet läggas.

Nästan alla känner någon med en krånglande mage, eller har det rent av själv. När magen kollapsar rasar ofta stora delar ens liv. Utöver det fysiska lidandet begränsar det ofta ens relationer, jobb, intressen och sociala liv. 

Trots detta finns det få effektiva behandlingar. Den trenden vill jag ändra på!

Min Vision:

Mitt namn är Anton Hansson och jag är magterapeuten som grundat och driver Magkliniken.  Jag har studerat inre och yttre hälsa i 15 år. Jag upptäckte hur vanligt det är med magbesvär för ett antal år sen i samband med att jag själv fick en krånglande mage. Det ledde till att jag började fokusera helt på just magbesvär. Att finna de bästa naturliga metoderna för att få tillbaka en mage i balans fri från besvär.

De senaste 5 åren har jag behandlat patienter med svåra magbesvär som ofta redan testat mycket, tillbaka till en mage i balans. Under dessa år har behandlingen ständigt utvecklats och förbättrats efter varje patient och är idag mycket effektiv.

 

Utbildningar

Biomedicin: inr. fysisk träning: Utbildningen ger en solid grund inom anatomi, fysiologi, nutrition, kost, skador och sjukdomar, pedagogik, träningslära, hälsosamtal mm. Jag skrev mitt examensarbete om förekomsten av magproblem bland högskolestudenter.

Holistisk livsstilscoach: genom CHEK Institute som grundades av hälsogurun Paul Chek. Grundpelaren i dennes synsätt är att genuin hälsa är en helhet som innefattar vår fysiska, mentala och känslomässiga kropp. Genuin hälsa är för mig ett glatt och tryggt sinne med spännande mål i livet i en frisk och stark kropp.

Personlig tränare: genom Eleiko.

Corrective Exercise Coach: funktionell tränare genom CHEK Institute. Stort fokus läggs på att utvärdera obalanser i kroppen och rätta till dessa.  All träning anpassas efter varje individs egna mål, förutsättningar och nuvarande fysiska status.

Filosofi
För mig är det viktigt att leva som man lär. Hade jag inte själv haft ett så stort intresse av genuin hälsa och träning och levt den livsstilen hade jag inte kunnat förmedla den till andra. Mitt stora intresse ligger i att hela tiden utvidga min egen hälsa och välmående. Det gör jag med god och nyttigt kost, rolig och anpassad träning samt mycket avkoppling och glädje. Jag lever dagligen de 6 grundpelarna för hälsa. Endast så länge jag själv lever denna filosofi kan jag uppfylla mitt andra stora intresse, att vara ett stöd för andra till att balansera sina krånglande magar och få tillbaka en stabil hälsa.

Kontakt:

E-post: anton@magkliniken.se

Tel: 0735570598