Omöjliga Magbesvär?

Få reda på de största orsakerna och 6 läkande metoder för att balansera magen!

Magbesvär som begränsar ditt liv, trots läkarbesök, prover, dieter och hälsopreparat?

Det är svårt att fungera på topp när dagarna tas upp av en mage som smärtar och svullnar upp. När magen är hård som en sten eller kan bli akut lös. När man dagligen har halsbränna, illamående, muskelvärk eller ständig trötthet.

Känner du igen dig i följande?

 • Träffat läkare och gjort alla möjliga tester utan få reda på grundorsakerna till dina symptom
 • Experimenterat med dieter utan att hitta en kost som fungerar bra för magen?
 • Testat läkemedel eller hälsopreparat som inte hjälpt, eller förvärrat?

Du inte ensam, många lider i det tysta av magbesvär som aldrig verkar gå över.

När man prövat mycket är det lätt att bli uppgiven. Men det jag märkt i mitt arbete på Magkliniken är att nästa alla kan få en lugnare mage eller helt bli av med sina magbesvär, med rätt metoder.

Besvären begränsar ofta ens liv och vardag. De kan störa både jobb, relationer och fritid. De kan tvinga en att stå över sociala aktiviteter och bli dyrt i längden med alla behandlingar man prövar. Utmaningar som får många att känna sig nedstämda eller oroliga för framtiden...

Varför är vissa magbesvär så svårlösta?

Ofta är det en mängd olika orsaker som bidrar. Det kan vara överkänslighet mot mat, matsmältningsproblem, obalanser i tarmbakterier, allergier, svamp, parasiter, stress, miljögifter, känslomässiga problem, felaktiga nervsignaler och hormonella obalanser. Men en av de största och vanligaste orsakerna är:

Bristen på en plan: man chansar sig fram, testar lite här och lite där utan att följa en strukturerad plan.

Det är svårt att lösa alla orsakerna och hitta tydliga mönster när man planlöst chansar sig fram. Då är det lätt att bli osäker och sluta. Tyvärr är det vanligt att hamna i det här mönstret i flera år och att aldrig komma till roten av besvären.

En av mina klienter var en kvinna i 60 års åldern som hade haft besvär i 40 år och testat det mesta. På 8 veckor med rätt metoder för henne hade de upplevda besvären minskat med 85% och hon uttryckte att hon fått sitt liv tillbaka.

Exemplet ovan visar vad som är möjligt när rätt metoder används. Tyvärr visar det också hur man kan kämpa större delen av sitt liv med hälsobesvär utan att komma åt de verkliga orsakerna.

6 steg för en lugn mage fri från besvär

Målet bör alltid vara att åtgärda grundorsakerna till besvären.

1. Maten

Fel mat är den vanligaste orsaken till magbesvär. Med lättsmält, läkande och god mat kan vi börja lugna magen. 

2. Matsmältningen

Dålig matsmältning kan ge gaser, svullnad och smärta. Vi återställer den med effektiva metoder. 

3. Sinnet

Stress och oro gör magen orolig och spänd. Med mindfulness, bra rutiner och planering lugnar vi sinnet och tarmen. 

4. Parasiter

Bakterier, parasiter, jästsvampar och virus kan orsaka en mängd besvär. Vi eliminerar inkräktarna i 4 steg.

5. Tarmbakterier

De 100 000 miljarder bakterierna i vår tarm påverkar vår hälsa. Återställ balansen med rätt kost och tillskott.

6. Reparera

När dålig mat och parasiter eliminerats kan vi stödja läkningen och hitta en hållbar livsstil.

Kroppen Kan Läka Sig Själv

Alla system i kroppen hänger ihop med varandra. Matsmältningen, blodet, nerver, lymfa och hormoner är alla sammankopplade och sköter tillsammans miljarder reaktioner varje sekund. Så när magen och tarmen är ur balans får det ofta stora effekter för resten av kroppen.

"Döden startar i magen" - Hippokrates

Programmet är designat för att läka helheten och inte bara enskilda isolerade detaljer. När vi gör detta är det vanligt att snabbt uppleva tydliga förbättringar både för magen och resten av kroppen. Vanliga effekter efter 8 veckor:

För magen

 • Förstoppad tarm jobbar bättre
 • Uppblåsta "gravidmagen" blir plattare
 • Gaser i magen minskar
 • IBS och IBD besvär minskar
 • Magont minskar eller försvinner helt
 • Halsbränna och sura uppstötningar börjar försvinna

För hälsan

 • Naturlig viktförändring mot sin idealvikt
 • Mer energi och fokus
 • Gladare humör
 • Starkare immunförsvar
 • Finare hy
 • Minskad muskel- och ledvärk

Det är samtidigt omöjligt att säga exakt hur varje individ kommer att reagera. Men resultaten ovan är standard.

Magharmoni Total

Kursen är uppbyggd för att vägleda dig genom de viktigaste stegen för att balansera mage och tarm. Den ger en lättförståelig helhetsplan som tar dig steg-för-steg framåt så att du slipper frustrationen av att försöka välja mellan motstridiga hälsoråd från olika experter. Allt kan skötas hemifrån online i ditt egna tempo.

Kampanj! Beställ nu och få 30% rabatt!


Det här får du i kursen

När du beställt får du tillgång till allt material och kan starta direkt eller senare när det passar. Den sträcker sig över 8 veckor, men har man ont om tid att kan man ta det långsammare i sin egen takt. I slutet är det fokus på att hitta en fortsättning som känns hållbar i längden och du kommer att ha en mängd verktyg för att hålla magen i balans.

Komplett helhetsplan

Slipp frustrationen av att försöka välja mellan hundratals olika motsägande råd, få en komplett helhetsplan för att balansera magen, steg-för-steg

Hållbar plan istället för quick-fix

Baserad på naturliga livsstilsförändringar för att lösa grundorsakerna och som hjälper dig att hitta en långsiktig plan som känns hållbar även efter

Recept och matlistor

Färdiga matlistor och recept som är milda, läkande, goda och enkla att tillaga, för hela familjen

Rensa ut och återställ bakteriebalansen

Plan för att rensa ut parasiter och svamp och återställa bakteriebalansen i tarmen

Vad tidigare deltagare sagt om kursen

Sen starten 2016 har över 1200 deltagare hoppat på kursen mot en lugnare mage

Anne Fälldin

Pensionär

Idag har jag ingen magvärk alls och mår allmänt mycket bättre

All dokumentation var mycket tydlig och utförlig så jag kände mig trygg inför behandlingen.

Lars Hansson


Jag är som en ny människa

Kan göra mer spontana saker, jobba med vad jag vill och kunna njuta av livet på alla sätt och vis. Skillnaderna för magen är som natt och dag!

Ida Bernhardt


Bästa använda pengarna detta året

Detta blev en omstart och redan tre dagar in på dieten så blev min mage bra och så har det fortsatt. Har lärt mig vad som fungerar och vad som inte gör det.

Kursens innehåll

Kursen är uppdelad i 4 moduler som guidar dig i ett lagom tempo framåt mot mer magharmoni

1

Vecka 1-2: Förberedelser

De som lyckas bäst är de som förbereder sig väl. Här får du kunskapen inför de 8 veckorna. Allt om magen, kroppen, besvär, orsaker, lösningar och mycket mer. Kunskap och metoder du kan använda resten av livet. Börja samtidigt att gradvis fasa ut de värsta bovarna för magen.

2

Vecka 3-4: Elimineringsdiet

Ersätt alla livsmedel som ofta orsakar magbesvär med en lättsmält, mild och läkande kost. Du får tydliga matlistor samt goda och lättlagade recept att följa så omställningen går så smidigt som möjligt. Samtidigt stärker vi matsmältningen, minskar stress och följer fler läkande vanor.

3

Vecka 5-6: Parasitutrensning

Många går runt med skadliga bakterier, parasiter, mask, jästsvampar eller virus i kroppen. Om dina symptom tyder på att du är drabbad kommer vi att göra en utrensning med naturliga tillskott. Samtidigt återför du systematisk livsmedel och lär dig vilka din mage verkar tolerera.

4

Vecka 7-8: Läk och balansera

Nu när de värsta orsakerna åtgärdats fokuserar vi på att stödja kroppens utrensning och läkning. Att fortsätta återföra livsmedel och hitta den bästa kosten för din mage. Vi hittar även en balanserad fortsättning som är hållbar på sikt, och samtidigt behåller de läkande vanor för magen som du infört.

Bonus

Dessa 3 bonusar ingår

Bonus 1
Privat forum

Få tillgång till vårt privata forum som är en kunskapsbank med hundratals frågor och svar. Där du kan ställa dina egna frågor och få svar direkt från skaparen Anton.


Du kan även läsa om en mängd andra deltagare som delat sin historia, du är inte ensam!


Bonus 2
Hälsotester

Första steget för att börja läka envisa magbesvär bör vara att hitta orsakerna. I kursen ingår ett stort hälsotest med 6 områden som ger dig en uppskattning om vilka delar av din hälsa som är under störst belastning.


Före och eftertester ger mätbara resultat på dina framsteg.


Bonus 3
Smidiga checklistor

Du får en mängd smidiga checklistor med allt viktigt som du kan ladda ner eller skriva ut, som du kan ha nytta av resten av livet.

Skaparen av kursen,
Anton Hansson

Anton Hansson är magterapeuten som grundat och driver Magkliniken och som har studerat inre och yttre hälsa i 15 år. Efter att själv ha fått en krånglande mage började han fokusera på just magbesvär. För att finna de bästa naturliga metoderna för att få tillbaka en lugn mage, fri från besvär.


De senaste åren har han behandlat klienter med svåra magbesvär tillbaka till en mage i balans. Varav många som har kämpat med besvär i över ett decennium och gått på utredning efter utredning. 

Magbesvär kan vara kostsamt

Om man kämpat med magbesvär under en längre period vet man att det kostar mycket både obehag, tid, pengar och livskvalitet. Om man sen har turen att hitta en terapeut som kan hjälpa en så kostar det ofta många tusenlappar till, vilket många inte har råd med.


I denna kursen får du tillgång till min samlade kunskap för att balansera en krånglande mage, från år av studier och personliga konsultationer med klienter. För ett pris som de allra flesta har råd med, mindre än vad många terapeuter tar för en timmes behandling.


Testa riskfritt i 30-dagar

När man testat mycket och blivit besviken så är det lätt att bli skeptisk till att prova något nytt. För att du ska kunna känna dig trygg och våga testa kursen har du 30 dagars nöjdhetsgaranti. Skulle du mot förmodan inte känna dig nöjd behöver du bara skicka ett email till anton@magharmoni.se inom 30 dagar så för jag tillbaka pengarna. Inga frågor eller krav.


Anton Hansson

Magharmoni total

Detta ingår i köpet

kampanj 30% rabatt

1495 kr   995 kr

 • 12 månaders tillgång
 • Starta direkt
 • Tillgång till alla moduler
 • Tillgång till privat forum
 • 3 bonusar

Vanliga frågor

Vad händer när jag beställt kursen?

Om du betalat via kort kan du direkt starta och börja följa de olika metoderna för att balansera magen som tas upp under de 8 veckorna. Har du valt bankgiro som betalningsmetod behöver du lägga en inbetalning till bankgiro 565-1914 SEB.

Om du sen skickar ett meddelande till anton@magharmoni.se och bekräftar din inbetalning så aktiverar jag kursen så fort jag läst ditt mejl. Annars dröjer det en dag extra.

Kan jag beställa programmet nu men börja senare?

Kursen sträcker sig över 8 veckor men du kan starta det när du vill. Det är inga bestämda startdatum utan nya deltagare kommer dagligen.

Om jag tar medicin kan jag ändå genomföra kursen?

I de allra flesta fall är det ingen fara att genomför kursen samtidigt som du använder läkemedel, men det finns så klart vissa undantag. Fokus ligger på rätt kost och andra livsstilsförändringar som i princip alltid är bra.

Om du använder ett läkemedel som inte får kombineras med viss mat eller vissa kosttillskott så bör man kolla upp det. Men det går också att hoppa över delar i kursen som man är osäker på.

Behöver jag ta kosttillskott och ingår det?

I den bästa av världar hade det räckt med enbart livsstilsförändringar. Men jag har märkt att de flesta behöver använda vissa kosttillskott för att komma tillrätta med envisa magbesvär. Jag rekommenderar de bästa tillskotten jag hittat och använder med mina klienter på Magkliniken. Du får också hjälp med vart du enkelt kan beställa och hur och när de bör användas.

Om du verkligen inte har råd att investera i tillskotten eller om du testat mycket tidigare och märkt att du sällan tål dem så kan du hoppa över dessa och ändå få bra resultat.

Kan kursen skötas helt online?

Ja, kursen är helt webbaserad så allt sköts online. Allt du behöver är tillgång till en datorn med internetuppkoppling.

Hur köper jag kursen som en present till någon annan?

Köp programmet precis som vanligt, som om du skulle köpa det till dig själv. Skicka sen ett mejl till mig på anton@magharmoni.se och säg att beställningen är en present. Skriv också namn och e-postadress till personen som ska få programmet samt datum då presenten ges, så ändrar jag de uppgifterna och skickar mejl med inloggningsuppgifter till honom/henne då.

Vem passar kursen för? 

Kursen passar för dig som är mellan 18-80 år och lider av magbesvär, så som.

 • IBS
 • Förstoppning
 • Diarré
 • Halsbränna / reflux
 • Svullen mage / gaser
 • IBD: chrons eller ulcerös kolit
 • Magkatarr
 • Illamående
 • Huvudvärk

Jag är gluten och laktosintolerant, fungerar kursen för mig?

Ja, recepten i kursen är gluten- och laktosfria så det är inget problem.

Kursen passar inte för dig som:

Kursen passat inte för dig som:

 • Är yngre än 18 eller äldre än 80 år
 • Lider av allvarlig sjukdom där livsstilförändringar ej passar
 • Inte är beredd att ändra på dina livsstilssvanor
 • Är vegetarian eller vegan*
 • Har väldigt lite datorvana eller inte tillgång till dator och internet

* Recepten som ges innehåller animaliska produkter. Men som vegetarian går det att få kursen att fungera om man ersätter dessa med andra proteinrika livsmedel så som ägg, quorn, keso, nötter, frön, tofu, proteinpulver samt lite bönor och linser i den mån de tolereras

Måste jag hinna genomföra allt på 8 veckor?

Nej, du kan ta det i ditt eget tempo. Vill du till exempel sprida ut det på 4 månader istället för 2 så går det lika bra.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Kursen ger regelbundet mycket goda resultat även vid svårbehandlade magbesvär. Samtidigt är det inte möjligt att ge några garantier för exakt vilka resultat just du kommer att få.

Jag är övertygad om att kursen kommer att vara till stor hjälp för dig om du ger den en chans, men skulle du mot förmodan inte vara nöjd så har du en 30 dagars nöjdhetsgaranti där du kan få pengarna tillbaka. Utan krav.

Spelar det någon roll hur gammal jag är?

Det är rekommenderat att du är mellan 18-80 år. Men en förälder som beställer till sig själv kan ge samma mat till barn/ungdomar i familjen.

Kan jag få svar på mina frågor?

Du får tillgång till vårt privata forum där du kan ställa frågor och starta diskussioner med andra deltagare. Jag, Anton Hansson, som skapat programmet och driver Magkliniken svarar på alla frågor.

Jag vet inte om jag har tid.

Kursen är designad för att kunna passa in i vardagen så smidigt som möjligt. Man kan också välja att följa den rakt av, eller välja vissa delar som känns viktigast för en själv och som känns hanterbara med ens livssituation. Och med bättre planering så brukar det inte vara några besvär att hinna med behandlingen även för stressade individer.

Desto lugnare magen blir desto mer energi och fokus kan du också lägga på annat vilket ökar din effektivitet. Det är svårt att fungera på topp när magen krånglar.

Måste jag äta en strikt kost hela livet?

De sista veckorna i kursen lägger mycket fokus på att hitta en kost som både är mild för magen och så flexibel som möjligt. Du får testa olika livsmedel på ett systematiskt vis så att du kan lära dig vilka som fungerar bra och i ungefär vilken mängd.

Vilka livsmedel som kommer att fungera bra för just dig är så klart individuellt, men de flesta hittar en kost som fungerar. I slutändan måste en kost också anpassas så att den är tillräckligt flexibel att den känns hållbar i längden, annars slutar man följa den.

Min partner eller barn vill nog inte ändra sin kost.

De flesta av maträtterna brukar faktiskt uppskattas av andra familjemedlemmar. Recepten fungerar nästan alltid bra som huvudrätt till hela familjen där man vid behov kan komplettera med något enkelt till de som behöver. På så sätt får även de nytta av den läkande kosten.

Fungerar kursen om jag fått en svamp- eller parasitinfektion?

Ja. Del 4 handlar enbart om hur du kan börjat rensa ut infektioner av candida, bakterier och andra parasiter. Vilka preparat och kosttillskott som är bäst och hur de används.

Jag har redan testat dieter, hälsopreparat etc. Kan kursen hjälp ändå, hur är den annorlunda?

Ja. De flesta som genomfört Magklinikens 8 veckors behandling har haft besvär i 1-10 år och redan testat en mängd olika metoder. Problemet är ofta att man inte följer något tydligt system eller jobbar med helheten. Det blir lätt att man testar lite här och lite där och hoppar runt mellan olika metoder.

Då kan det vara svårt att se ett mönster kring om det man gör fungerar eller inte vilket ofta gör att man blir osäker och slutar. Skillnaden med MagHarmoni Total är att den ger ett helt system att följa. Som är designad för att lösa helheten. Inte bara att testa en eller två pusselbitar sporadiskt, utan att lägga hela pusslet i ett svep för att lösa magbesvären.

Samtidigt som du får tillgång till stöd och svar på frågor via vårt privata forum så att du inte är ensam när man blir osäker över hur man ska göra.

Magkliniken

   |  Integritetspolicy   |      |   Kontakt

>