Om MagKliniken.se | Magkliniken

Om MagKliniken.se

Lider du av magbesvär som känns omöjliga att bli av med?

Magkliniken grundades 2011 av Anton Hansson för att hjälpa personer som länge lidit av en krånglande mage. Som ofta redan testat mycket utan att bli bra, tillbaka till en lugn mage och ett friare liv.

Målet med magkliniken är att samla de bästa metoderna för att få tillbaka en lugn mage fri från besvär. Magkliniken genomför en omfattande behandling mot alla vanliga magbesvär, som är helt baserad på naturliga metoder. Behandlingen kombinerar kost, matsmältning, stresshantering, kosttillskott, bakteriebalans, tarmläkning, rörelse och mycket mer.

Nästan alla känner någon med en krånglande mage. När magen kollapsar rasar ofta stora delar ens liv. Utöver det fysiska lidandet begränsar det ofta ens relationer, jobb, intressen och sociala liv. 

Trots detta finns det få effektiva behandlingar. Den trenden vill jag ändra på!

Om grundaren Anton Hansson:

Mitt namn är Anton Hansson och jag är magterapeuten som grundat och driver Magkliniken.  Jag har studerat inre och yttre hälsa i 15 år. Jag upptäckte hur vanligt det är med magbesvär när jag 2009 själv fick en krånglande mage. Många mådde också mycket sämre än jag, varje dag! Det ledde till att jag började fokusera helt på just magbesvär. Att finna de bästa naturliga metoderna för att få tillbaka en lugn mage och ett friare liv.

De senaste 5 åren har jag behandlat klienter med svåra magbesvär som ofta redan testat mycket, tillbaka till en mage i balans. Under dessa år har metoderna ständigt utvecklats och förbättrats efter varje klient och programmet är idag mycket effektivt.

Utbildningar

Biomedicin: inriktning fysisk träning: Utbildningen ger en solid grund inom anatomi, fysiologi, nutrition, kost, skador och sjukdomar, pedagogik, träningslära, hälsosamtal mm. Jag skrev mitt examensarbete om förekomsten av magproblem bland högskolestudenter.

Holistisk livsstilscoach: genom CHEK Institute som grundades av hälsogurun Paul Chek. Grundpelaren i dennes synsätt är att genuin hälsa är en helhet som innefattar vår fysiska, mentala och känslomässiga kropp. Genuin hälsa är för mig ett glatt och tryggt sinne med spännande mål i livet i en frisk och stark kropp.

Personlig tränare: genom Eleiko.

Corrective Exercise Coach: funktionell tränare genom CHEK Institute. Stort fokus läggs på att utvärdera obalanser i kroppen och rätta till dessa.  All träning anpassas efter varje individs egna mål, förutsättningar och nuvarande fysiska status.

Filosofi
För mig är det viktigt att leva som man lär. Hade jag inte själv haft ett så stort intresse av genuin hälsa och träning och levt den livsstilen hade jag inte kunnat förmedla den till andra. Mitt stora intresse ligger i att hela tiden utvidga min egen hälsa och välmående. Det gör jag med god och nyttigt kost, rolig och anpassad träning samt mycket avkoppling och glädje. Jag lever dagligen de 6 grundpelarna för hälsa. Endast så länge jag själv lever denna filosofi kan jag uppfylla mitt andra stora intresse, att vara ett stöd för andra till att balansera sina krånglande magar och få tillbaka en stabil hälsa.

>