Magbesvär hela livet, minskade med 48% på 4 veckor | Magkliniken

Magbesvär hela livet, minskade med 48% på 4 veckor

Av Anton Hansson

Det är alltid otroligt kul att se hur mycket bättre folk med svåra magbesvär kan må på bara några veckor med hjälp av rätt metoder anpassade för dem. En av mina klienter, en kvinna på 51 år har följt mitt behandlingsprogram i 4 veckor och vi  har haft regelbunden kontakt under tiden. 

Hon gjorde nyligen om testerna som mäter hennes besvär för att kunna jämföra resultaten före och efter.

Magbesvär hela livet
Den här kvinnan har haft problem med magen större delen av sitt liv. Gjort tester på vårdcentralen utan att hitta någon orsak och slutligen fått nog. Dagliga besvär med både mage, trötthet, nedstämdhet och ett starkt sockerberoende som var svårt att stå emot.

Vi är alla olika och det tar så klart olika lång tid för alla att återfinna balansen i magen. Men ofta kan man se tydliga resultat rätt snabbt när man börjar göra rätt förändringar.

 

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

>