Boktips: Hej mage! | Magkliniken

Boktips: Hej mage!

Av Anton Hansson

Igår satt jag och sträckläste en riktigt bra liten bok om magbesvär. ”Hej mage! För dig som vill må bättre i magen.”
Den är skriven av författaren och sjuksköterskan Maria Jernsdotter Björklund.

Boken tar upp vad som kan gå fel inne i kroppen och leda till olika magbesvär. Du får också en mängd praktiska tips om kost, stress och goda recept. Maria beskriver att boken kom till efter att många års arbete med magpatienter och även själv länge lidit av IBS.

En stort plus med boken är att den är så lätt att komma in i och ta till sig. Den beskriver alldeles lagom mycket och är rikt illustrerad med förklarande bilder. Helt enkelt väldigt mysig att läsa. Samtidigt som man lär sig mycket.

Har du problem med magen och behöver lite bra tips som kan få den att må bättre så kan jag rekommendera boken ”Hej mage!”

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

  • Aziz skriver:

    Tack för din hjälp

  • >