RESULTAT: Vilka hälsobesvär är vanligast? | Magkliniken

RESULTAT: Vilka hälsobesvär är vanligast?

Av Anton Hansson

När man har en krånglande mage är det också vanligt att lida av ytterligare hälsobesvär. 

I månadens undersökning ställde vi frågan: ”Vilka besvär har du minst 3 gånger i veckan utöver magbesvär?”. De 3 vanligaste besvären som man också ser i bilden ovan var:

  1. 29% – Trötthet
  2. 19% – Led- och muskelvärk
  3. 18% – Nedstämdhet

Att 29% lider av trötthet är en väldigt hög siffra. Det är mer än var fjärde och nästan var tredje person som lider av trötthet minst 3 gånger i veckan.

Alla besvären som tas upp orsakas till stor del av våra livsstilsvanor. Det betyder också att vi i de allra flesta fall har makten att själva påverka dem.

Vilka olika dieter har du testat?

Det finns massa olika dieter som är populära och som fokuserar på olika mål. För att gå ner i vikt, för vår hälsa, för att värna om djur och natur.

Men vilken diet är egentligen mest populär? Berätta vilka dieter som du har testat eller följer just nu!

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

>