Hur länge har du haft magbesvär - Resultatet av månadens undersökning | Magkliniken

Hur länge har du haft magbesvär – Resultatet av månadens undersökning

Av Anton Hansson

magbesvär hur länge

Resultatet av månadens undersökning ”hur länge har du haft regelbundna magbesvär?” var aningen nedslående.

I topp 3 hittar vi:

  1. Mer än 10 år:  39,9 %
  2. 5 – 10 år:           17,7 %
  3. 2 – 5 år:             15,7 %

En stor seger för ”mer än 10 år”. Det är alltså många därute som går omkring och lider av magbesvär år in och år ut utan att få någon effektiv behandling. Ett rätt dåligt kvitto på den vård som ofta erbjuds till personer med magbesvär.

Tyvärr berättar nästan alla min klienter jag hjälper en liknande historia. Att de haft envisa besvär i flera år som vägrar gå över, trots att de gjort alla tester på vårdcentraler och träffat olika läkare. Det är lite sorgligt när jag ser hur snabbt de flesta magbesvär kan börja åtgärdas när man använder rätt metoder.

Nästa undersökning – vilka drycker är värst för din mage?

Var med direkt och rösta i nästa undersökning. Vilka är egentligen de värsta dryckerna för en känslig mage?

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

>