Inflamino - ett av de bäst tillskotten för en lugnare mage

Inflamino – Ett av de bäst pulvren för en lugnare mage

Av Anton Hansson

Det finns en djungel av olika kosttillskott som påstås kunna hjälpa mot olika besvär. Mycket är överdrivet, men det finns även några som kan vara till stor hjälp. Ett av de bättre vid just magbesvär är Inflamino som kombinerar en mängd bra tillskott i ett.

Inflamino passar bra som mellanmål och är en kombination av en mängd andra tillskott som kan hjälpa till att  balansera magen. Det är som ett multivitamin- och mineraltillskott som innehåller alla viktiga vitaminer och mineraler.

Ett proteinpulver med 19 g mättande och milt protein per portion samt 30 g lättsmälta kolhydrater vilket gör det till ett stabilt mellanmål.

inflamino ibs

Det innehåller också flera av det mest inflammationsdämpande örterna och ämnena och för att lugna mage och tarm. Man får många av de bästa tillskotten för magen samlade i en burk istället för att köpa 10 stycken olika.

Innehåller bland annat:

 • Vitaminer: vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E och K
 • Mineraler: koppar, zink, selen, järn, kalium, kalcium, magnesium, krom…
 • ​L-glutamin: bränsle för tarmens celler, perfekt för att stödja läkning
 • Curcumin (gurkmeja): bästa ämnet från gurkmeja för att dämpa inflammation
 • Risproteinpulver: 19 g mättande och milt mjölkfritt protein per portion
 • Ingefäraextrakt, rosmarin: mot dålig matsmältning, illamående och gaser
 • Rutin, hesperidin, quercetin: växtflavanoider med antioxidativa egenskaper
 • Nattokinas, serrapeptas: nyttiga enzymer

En viktig del i en effektiv behandling mot magbesvär som exempelvis IBS är att den inte är för opraktisk, och att den går att passa in i vardagen. En av de största fördelarna med inflamino är att det är ett så enkelt sätt att få i sig flera olika tillskott. Istället för att köpa en mängd enskilda burkar och svälja en skopa piller varje dag.

Obs. Inflamino är populär och blir ofta slutsåld. Ett likvärdigt alternativ som också är bra är UltraClear Sustain.

Användning

Börja med en låg dos på ½ skopa utblandat i 2-3 dl vätska som vatten, havremjölk eller riskmjölk. Öka gradvis mängden till full dos om 2 skopor under en vecka enligt anvisningar på förpackning.

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

 • Berit Johansson skriver:

  Är det lämpligt med Inflamino när man har inflammation i tjocktarmen. Min läkare vill behandla mig med ett biologiskt läkemedel som heter Remsima. Biologiskt låter ju bra men biverkningslistan är inte kul. Vill helst inte.
  MVH
  Berit Johansson

  • Anton Hansson skriver:

   Hej Berit,
   Det går inte att säga med säkerhet vilken effekt inflamino skulle ha just för dig. Men den innehåller en mängd nyttiga ämnen som har antiinflammatoriska egenskaper så chansen är god att det skulle kunna hjälpa för dig. Om du testar så börja med en liten dos och trappa upp gradvis.

 • >