Magnus minskade magbesvären med 90% på 8 veckor | Magkliniken

Magnus minskade magbesvären med 90% på 8 veckor

Av Anton Hansson

Det är alltid kul att se hur snabbt även allvarliga magbesvär kan försvinna. Som man ibland haft i många år.

Bilden ovan visar Magnus resultat som nyligen blev klar med en 8 veckors behandling. Där jobbade vi med hans kost, stresshantering, tarmbakterier, svamp och parasiter, matsmältning, kosttillskott mm. och hade kontakt varje vecka.

För att läka svåra magbesvär krävs det ofta att man jobbar med helheten på ett systematiskt vis. Tyvärr ser jag många som duttar lite här och lite där år ut och år in utan att komma någon vart.

Namn: Magnus Petrusson  Ålder: 36 år   vikt: 83 –> 77 (-6 kg)

Besvär från 0 – 10
0 = Inga besvär
10 = Extrema besvär!

Resultat totalt

Hans kommentarer:

1. Hur upplevde du att samarbetet fungerade och att all kontakt skötes via e-post och telefon? Fick du tillräckligt med hjälp och stöd?
Samarbetet fungerade alldeles utmärkt.  Att det var på mail och telefon var positivt. Man fick snabba svar på mail och det var inga problem med telefontider.   Kunde inte fått bättre stöd/hjälp!
2. Vilka skillnader upplever du i magbesvär, trötthet och hälsa nu efter 8 veckor av behandling jämfört med innan?
Har inte alls lika ont i magen längre. Illamåendet har minskat betydligt. Jag är inte lika trött och hängig längre.
3. Skulle du rekommendera behandlingen till andra med magbesvär?
Absolut skulle jag det!

 

 

Annonslänkar på magkliniken.se
Den här webbsidan innehåller annonslänkar, vilket betyder att Anton kan erhålla en provision från svenskhalsokost.se när du köper en produkt via någon av länkarna på sidan. Priset på produkterna är detsamma oavsett men ditt inköp stödjer Anton att skriva och dela mer artiklar kring maghälsa. Tack för ditt stöd!

Om Författaren

Anton Hansson är grundaren av Magkliniken. Sen 2011 har han hjälpt klienter med envisa magbesvär. Med sin utbildning inom biomedicin och sitt ständiga utforskande av naturliga metoder och livsstilsförändringar är målet att kombinera det bästa från båda världar. Målet är att hitta de mest effektiva metoderna för att kunna återställa magbalansen, även hos personer som redan testat det mesta.

 • EvaLövkvist skriver:

  Hej har IBS och magen svullnar ofta när jag äter .Måste ta pulver för att sköta magen ser gravid ut är op för ileus. Här du några tips eller tabletter som underlättar Mvh Eva

  • Anton Hansson skriver:

   Hej Eva,
   Magnesium kan ofta hjälp mot förstoppning, det drar in extra vätska i tarmen. Ett bra märke är Oxytarm.
   Om magen ser gravid ut på grund av att man har svårt att bryta ner maten fullkomligt och istället jäser och bildar mer gas, så brukar ergozyme eller helazym kunna hjälpa bra.

 • >